Ґрішем Джон «Рекетир»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Джон Грішем (нар. 1955 р.) — американський письменник, автор багатьох бестселерів — так званих юридичних трилерів, які були екранізовані у Голлівуді. За всю історію США було вбито лише чотирьох федеральних суддів. Реймонд Фосет став пятим у цьому списку. Трупи Фосета та його секретарки були знайдені в хатинці судді біля озера, до того ж слідів злому чи боротьби виявлено не було. А ще там знайшли величезний порожній сейф... Хто вбив Фосета і чому? І що зберігалося в сейфі? Федеральні агенти, розслідуючи цей злочин, опинилися в глухому куті. Не маючи жодної версії, вони хапаються за соломинку і звертаються до єдиної людини, яка має хоч якусь інформацію щодо цієї справи, — колишнього юриста, 43-річного Малкольма Беністера, що відбуває покарання у федеральній в’язниці. Відсидівши половину свого терміну, він сподівається за допомогою федералів вийти на волю і помститися тим, хто запроторив його за ґрати.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.