Каттон Елінор «Світила»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис

Вперше українською роман – лауреат Букервської премії 2013 року, і мабуть найбільш яскрава подія за всю історію цієї найпрестижнішої нагороди. Книга «Світила» побила одразу два рекорди: найбільший за об’ємом твір, який коли-небудь отримував нагороду «Букера», а його авторка Елінор Каттон – наймолодший лауреат.

Нова Зеландія середини XIX століття — доба «золотої лихоманки». У курильній кімнаті готелю містечка Гокітика сходиться химерне товариство — священик, аптекар, секретар суду, редактор газети, двоє китайців, тубілець маорі та інші, щоб обговорити кілька таємничих пригод, які дивним чином збіглися в часі: загадкове зникнення, не менш загадкова смерть, несподівана знахідка в убогій самітницькій хижі… Разом із молодим адвокатом, який щойно прибув до Гокітики, ми опиняємося в гущавині всіх цих дивовижних подій, химерним чином пов’язаних зі «світилами» — положенням зір і планет на небесній сфері.

Класичний детектив, містико-філософський трактат, психологічний роман — усе це майстерно переплітається в романі молодої новозеландської письменниці Елінор Каттон, відзначеному Букерівською премією 2013 року.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.