Кобен Г. «Твоя перша остання брехня»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

За штурвалом свого «чорного яструба» у небі Багдада пілот Майя Стерн не раз вступала у двобій зі смертю й перемагала. Прикривати інших — це те, що вона вміла найкраще. Та, здається, смерть вирішила взяти реванш на рідній землі… Чотири місяці тому було жорстоко вбито Майїну сестру, а тепер просто на її очах застрелено коханого чоловіка. Що б там не думали слідчі, Майя знає: вона — єдине, що поєднує ці дві смерті. Та одного дня, перевіряючи відеозапис із прихованої камери спостереження, жінка побачить, як з маленькою донечкою бавиться… її померлий чоловік. Що це — правда, у яку неможливо повірити? Ілюзія, створена знесиленим розумом? Чи чиясь небезпечна гра, у якій Майя мусить зробити крок і не схибити? Маленький крок, котрий допоможе поглянути на минуле під іншим кутом — і побачити неймовірну правду… Гарлан Кобен — один із найуспішніших сучасних американських майстрів детективу й трилера. Його твори перекладено 37 мовами, вони очолили десятки книжкових рейтингів. Не зрадив собі письменник і в своєму новому романі «Твоя перша остання брехня», як досвідчений фокусник, за словами Publishers Weekly, приберігши приголомшливий трюк для самого фіналу. Код товара: 4048416

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.