Гарріс Джеммі «Чи може бджола вжалити бджолу? Серйозні питання від меленьких людей, на які відповідають великі люди»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Маленькі чомучки широко розплющеними очима дивляться на цей світ, не мають упереджень, а єдині визнані авторитети для них - батьки. Саме до них адресовані численні дитячі питання на які, на жаль, не завжди є відповідь у шкільних підручниках. Тому батькам ця книжка буде не менш цікава, ніж їхнім допитливим нащадкам. Прості, зрозумілі, веселі відповіді на 100 найнесподіваніших питань - це не "найпростіша версія правди", яку зазвичай чують діти. Це відповіді дослідників, письменників, філософів, спортсменів, мандрівників, які разом з дитиною її мовою розмірковують над загадками Всесвіту, історії, людського тіла і душі, не відцуравшись і від питання чому вода мокра і чи може бджола вжалити бджолу...

Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
77 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.