Збірник «Читаємо по складах. Шість найкращих казок»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Кому не знайомий цей справді хвилюючий стан: «Скоро до школи!» І ще невідомо, хто більше хвилюється з цього приводу: майбутній першокласник чи його батьки. Тисяча запитань! І одне з них: що дитина повинна вміти, йдучи до школи? І ось виявляється, багато що треба встигнути надолужити. Зокрема, навчитися читати. Пропонована книга «Читаємо по складах. Шість найкращих казок» стане вам у великій пригоді! Як у цій книжці розв’язується це завдання? Усі слова надруковано великим шрифтом і розбито на склади, щоб зорове сприйняття було максимально зручним. Це важливо для поступового переходу до швидкого прочитання слів. Великі, яскраві ілюстрації пожвавлюють уяву й допомагають повному сприйняттю тексту, прочитаного вголос. Самі казки підібрані з цікавим сюжетом, глибокою думкою, що розвиває також і кругозір малюка. Книжка призначена для спільного читання з батьками. Це чудовий привід поспілкуватися і разом поміркувати про героїв казок та їхні вчинки.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.