Бабкіна Катерина «Гарбузовий рік»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис

Перша дитяча книжка Катерини Бабкіної. Це низка історій про мешканців садиби в місті. Як речі, птахи, овочі та інші рослини, авта, візки, іграшки, трави, тварини, люди й діти взаємодіють між собою? Вони багато що знають і вміють, особливо овочі. Будь до них уважний або уважна – і вони все тобі розкажуть, а дещо навіть покажуть.

Ця книжка не звичайна, а чарівна: у ній є сторінки, зображення на яких оживають – рухаються, щебечуть, шурхочуть... Не вірите? Спробуйте! Завантажте на AppStore або GooglePlay додаток The Pumpkin’s Year для планшетів та смартфонів з iOS або Android, наведіть камеру на малюнок (обкладинка та сторінки 9, 11, 16, 17, 20, 28, 32, 33, 47) і дивіться! Доторкніться до об’єктів на екрані для активації додаткових ефектів. Додаток створено компанією DigitalDealerz. Читайте і бавтеся у своє задоволення! Це перша українська книжка з ТАКИМИ можливостями. При створенні додатку була використана технологія доповненої реальності (augmented reality, AR) - це технологія, в основі якої лежить прагнення інтегрувати віртуальне у реальне життя і таким чином покращити його

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.