Мартино Сьюзан «Інфографіка для дітей»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис

Інфографіка для дітей" - це дивовижна книжка про все на світі для найменших, де інформація представлена у графічній формі. Тож на сторінках цього видання на маленьких читачів чекають кольорові малюнки й зображення, цікаві факти, приголомшуючі цифри, а інколи й справжні оповіді, подані легкою і зрозумілою мовою. Завдяки порівнянням та поясненням до кожної теми дитина легко засвоїть матеріал, тим більше що тематика викличе захоплення навіть у дорослого. Тут міститься інформація про флору та фауну, тіло людини, цікавинки про тварин, планети й континенти, найвідоміші споруди й навіть погодні "хитрощі". А супроводжується інформація додатковими завданнями, що допоможуть хлопчикам та дівчаткам запам'ятати матеріал, а також розвинути увагу та фантазію. Цілий світ, втілений в одній книжці, - це справжній подарунок для маленьких інтелектуалів!

Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
77 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.