Григоренко Григорий «Королівна Крихітка та киць-киць»

Комплектація книг А-ба-ба-га-ла-ма-га 1 робочий день!

Опис

Добра й чуйна Королівна-Крихітка хоче допомогти усім бідним і нещасним. Вона готова віддати їм усе найкоштовніше, що має. Але одного дня, щоб уберегти королівську скарбницю від спустошення, тато-король віддає наказ повиганяти усіх бідолах за ворота королівського палацу. І тоді стається щось неймовірне — уві сні до Королівни-Крихітки з’являється добра фея з чарівною Киць-Киць, і починаються справжні дива... Казку взято з повісті Олександри Судовщикової-Косач — дружини брата Лесі Українки, яка підписувалася чоловічим ім’ям Грицько Григоренко. Проілюструвала книжку відома американська художниця українського походження Валерiя Соколова, яка присвячує її «Пам’яті коханої бабусі Олександри Коваленко з подякою за „Івасика-Телесика“ та інші казки...»

Що ще купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
77 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.