Колектив авторів «Нові казки під подушку»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис

"Нові казки під подушку" - це вісім чарівних різдвяних історій, розказаних знаними й улюбленими ведучими радіо "Львівська Хвиля" та їхніми друзями, без яких годі уявити собі український музичний та довколамузичний світ. Сашко Лірник, "Піккардійська Терція", Наталка Карпа, гурт "Патириція" та "Антитіла" нагадують нам про те, що музика живе в душі у кожного, добро завжди повертається сторицею, а талант і трошечки впевненості можуть перевернути світ. Доповнені фантастичними ілюстраціями семи художників, кожному з яких притаманний свій стиль і своє відчуття дива, ці історії стануть гарним приводом посидіти у родинному колі затишним зимовим вечором і бодай на трішки поринути в казку.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.