Каспарова Юлія «Р-р-р у смужку»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис

Чим зайняти малюка протягом дня, щоб це було і цікаво, і корисно? Ми готові допомогти вам і пропонуємо серію перших пальчикових розмальовок. За допомогою запропонованих книг ваш малюк розфарбовуватиме пальчиками веселі картинки та: - тренуватиме дрібну моторику й координацію рухів; - знайомитеметься з кольорами; - формуватиме творче мислення; - розвиватиме тактильні відчуття. На допомогу мамам і папам у кожній книзі: - поради з проведення занять із дитиною; - корисні пальчикові вправи; - веселі віршики до кожної картинки-розмальовки; - підказки з розфарбовування картинок. Творчий розвиток дитини можливий і в домашніх умовах. Спробуйте, у вас неодмінно вийде!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.