Енциклопедія «Велика книга транспорту Енциклопедія»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис

Велика книжка транспорту – гарний і корисний подарунок для кожного хлопчика, книга однозначно стане улюбленою у домашній бібліотеці. Яскраво ілюстрована енциклопедія про найрізноманітніші види транспортних засобів складається із 7 великих розділів (мотоцикли, автомобілі, мегамашини, міський транспорт, поїзди, флот та авіація). Читачі познайомляться із історією створення мотоциклів, найяскравішими представниками, дізнаються про чопперів та туристичні мотоцикли, про байкерів, про найшвидших представників. Розділ автомобілів розповість про прототипи, довгий шлях розвитку, про дивовижні і незвичайні авто, а також про найшвидші, найстильніші та найрозкішніші. Третій розділ присвячений мегамашинам – справжнім трудівникам та помічникам: поліцейські машини, пожежні машини, машини швидкої допомоги, дорожньо-будівельні машини, вантажівки. Із наступного розділі читачі дізнаються про історію виникнення міського транспорту, про омнібуси та конки, про монорейки, про звичні для кожного тролейбуси та трамваї, про таксі, канатні дороги та фунікулери, метро та річні трамваї. Цікавий розділ про поїзди розповість про паровози, тепловози, електровози, маглеви, а також про найвідоміші залізниці світу. Шостий розділ познайомить читачів із історією підкорення морів та океанів: від перших невеликих човнів та плотів до надсучасних суден, авіаносців, есмінців, крейсерів. Останній розділ присвячений повітряному транспорту: повітряні кулі, дирижаблі, бойові літаки, гвинтокрили, сучасні літаки. Книга ілюстрована гарними фотографіями, найцікавіші факти подані легкою зрозумілою мовою. Авторам видання вдалося створити книгу, що зацікавить кожного і стане путівником до світу дивовижних втілень інженерної думки людства

Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім не хоче чистити зуби

Казалис Анна

Мишеня Тім не хоче чистити ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мама на роботі

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мама на роботі
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.