Гнатко Дарина «Душа окаянна»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Нова книга Дарини Гнатко — авторки роману «Катерина», дипломанта Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», та «Проклятої краси» — зворушливих жіночих історій на тлі драматичних історичних подій. Початок ХІХ століття. Більша частина українських земель, здавалося, назавжди опинилася під владою російського імператора Петра Першого… Попівську доньку Марфу, яка всупереч батьковій волі зогрішила з безрідним наймитом, змусять позбавитися дитини та віддадуть силою у дружини старому полковнику. За таке не дочекається чоловік від неї вірності! Але про зради направо і наліво забула Марфа, лишень побачила полковникового сина Андрія. А той і собі покохав горду красуню… Та старий Мирон не відпустить дружину на волю навіть заради сина. Їх обох проводжатиме Марфа з гетьманським військом, коли розпочнеться війна. Непрості випробування чекають на закоханих, що пройдуть зі своїм гетьманом Мазепою увесь героїчний шлях — від славних перемог до трагічного спалення Батурина і Полтавської битви. Та жіноче серце бажатиме лише одного — вберегти свого коханого…

Що ще купити
Дерев’яні церковно-оборонні комплекси та дзвіниці Чернігівщини XVII–XVIIІ cт.

Бондар Александр

Дерев’яні ...
91 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.