Сенор Ден «Країна стартапів. Історія ізраїльського економічного дива»

Комплектація книг Yakaboo Publishing 1 робочий день!

Опис

Історія віри і відваги, наполегливості й солідарності, історія бідної та знесиленої війною країни, що перетворилася на одну з найрозвиненіших, найінноваційніших економік світу. Держава Ізраїль, яка починалася у кібуцах, сьогодні вражає високими технологіями, концентрацією технологічних стартапів та унікальною підприємницькою культурою. За задумом авторів книжки «Країна стартапів», історія цього дивовижного перетворення — це «не лише історія таланту, але й історія затятості, непогамовності у ставленні під сумнів дій і рішень керівництва, цілеспрямованої неформальності в поєднанні з унікальним ставленням до невдач, командної роботи, місії, ризику та міждисциплінарного творчого підходу».

Що ще купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
36 Стратагем. Бізнес. Війна. Маніпуляції. Обман

Балог Валентина

36 Стратагем. Бізнес. Війна. ...
180 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.