Відейко М. «ТІНІ ЗГАДАНИХ ПРЕДКІВ. ВІД СКЛАВИНІВ ДО РУСИНІВ. Прадавня Україна, Русь і походження українців»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Спільний проект видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля», Інституту історії України НАН України, Українського інституту національної пам`яті, Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, громадського просвітницького проекту «LIKБЕЗ. Історичний фронт». Мета цієї серії - розказати про українське минуле, опираючись на факти,а не на вигадки чи ідеологічне замовлення. Для того щоб створювати майбутнє, потрібні не лише воля і хоробрість, не лише наполегливість та щоденна праця, але й знання про нашу історію. Без цензури. Вперше за 15 років в Україні виходить багатотомний популярний виклад історії нашої країни. Автори не виконують ідеологічне замовлення, їхні оцінки часом не збігаються, що дозволить самому читачу виступити суддею в цих суперечках.

Що ще купити
Дерев’яні церковно-оборонні комплекси та дзвіниці Чернігівщини XVII–XVIIІ cт.

Бондар Александр

Дерев’яні ...
91 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.