Сапковський Анджей «Відьмак. Кров ельфів»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Три роки тому у битві при Содені була зупинена смертоносна навала Нільфгардену. Але тепер вороже королівство діє підступом і зрадою, підбурюючи білок-скойа’таелів на нові й нові напади. І знов проливається кров ельфів, гномів, людей… А в Каер Морені вперше за багато років з’явилась вихованка. Маленька Цірі переховується у відьмачому оселищі, долаючи нелегку Ґеральтову науку захищати беззбройних, і потайки мріє про помсту. У страшних снах вона бачить чорного лицаря з перами хижого птаха на шоломі. Ці сни — ознака магічного дару. Щоб керувати ним, Цірі потребує наставниці-чарівниці. Тож Ґеральт і Йеннефер мусять зустрітися знову. Напередодні Часу Погорди…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.