Муссолини Бенито «Моє життя»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

«Моє життя» — надиктована секретареві автобіографія диктатора Італії Беніто Муссоліні (1922—1943). У книжці йдеться про молоді роки Муссоліні у регіоні Емілія-Романья, його кар'єру агітатора і журналіста у кількох соціалістичних і пролетарських виданнях, тривалу військову службу, важливий болісний досвід, отриманий у Першій світовій війні, освіту, отриману в Римі, та революційну боротьбу за владу фашистської партії. Саме війна підштовхнула Муссоліні до перших рішучих кроків у політиці. Окремі розділи книжки присвячено такій ключовій події, як Марш на Рим (1922), та раннім рокам Муссоліні при владі, а також війні в Ефіопії. Ця книжка була ключовою ланкою італійської пропагандистської машини і тривалий час лишалася в Італії під забороною — аж до 1971 року. Твір написано живою, експресивною мовою професійного журналіста, який волею долі став однією з ключових фігур історії середини XX століття. Твір буде цікавий всім небайдужим до історії і розрахований на широку аудиторію.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.