Деревинский Василий «В’ячеслав Чорновіл»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Книга відомого історика розповість про знайомі і незнайомі широкому загалу віхи біографії українського політика і публіциста, одного з розбудовувачів української незалежності В’ячеслава Чорновола: лідерство у національному спротиві 1960-90- років, видання підпільного журналу «Український вісник», сфабриковані справи, голодування та 13 років ув’язнень та заслань у протистоянні з КПУ, та новий рівень цього протистояння, коли почалася підготовка до голосування про незалежність України та вибори її першого президента. Чорновіл ставав лідером демократичних сил і на посаді Народного депутата України ще на початку 90-х років розпочав боротьбу з викликами, які країна повною мірою зустріла після Революції Гідності, та передбачив важливість євроатлантичного вектору для відстоювання її незалежності.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.