О'Генрі «Королі і капуста»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

О. Генрі (псевдонім Вільяма Сіднея Портера, 1862—1910) — відомий американський письменник, автор чудових гумористичних новел. У житті йому довелося працювати аптекарем, клерком, бухгалтером у банку, продавцем, навіть сидіти у в'язниці. Багатий життєвий досвід став підґрунтям його численних творів, які відрізняє цікавість сюжету, несподіваність розв'язки і добрий гумор. О. Генрі вустами своїх героїв завжди готовий дати пораду щодо вирішення будь-якої проблеми, що пов'язана з людським щастям. Яскравим прикладом оригінального стилю О. Генрі є роман «Королі і капуста», що складається з авантюрно-гумористичних новел, дія яких відбувається в Латинській Америці.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.