Лоуренс Девід «Коханець леді Чаттерлі»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Поранений на англо- німецької війні сер Кліффорд Чаттерлей був частково паралізований і був вимушений відтепер пересуватися на колясці. Цей його стан робив неможливими нормальні сексуальні стосунки з молодою красунею дружиною Констанс. Конни (так ласкаво називав дружину Чаттерлей) любила чоловіка і була готова зберігати йому вірність, доглядаючи за інвалідом. Розуміючи, що існування молодої жінки без сексу ненормальне, сер Кліффорд дозволив їй, якщо знайдеться відповідний чоловік, завести коханця. Він навіть був згоден дати дитині своє ім'я, якщо дружина завагітніє. Але сталося те, чого сер Чаттерлей чекати ніяк не міг. Його Конни закохалася в лісника Олівера Меллорса.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.