Д'Аннунціо Габріеле «Насолода»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Поет, письменник, льотчик-ас, який у п`ятдесят два роки літав на бомбардувальнику, Габріеле Д`Аннунціо (справжнє призвище Рапаньєтта; 1863-1938) був одним з яскравіших і найвідоміших італійських письменників кінця ХIХ – початку ХХ століття. Сучасники називали його IL Poeta, як Данте. Еротика, смерть і краса – головні теми його творчості. Рорман «Насолода» (1889), в основу якого покладено традиційний конфлікт між справжнім коханням і чуттєвою насолодою, приніс авторові славу романіста і по праву вважається взірцем знаменитого стилю Д`Аннунціо. Андреа Сперелі – молодий спадкоємець аристократичного роду, що мешкає в елегантному палаццо Дзуккарі в центрі вічного міста. Життя Андреа у вишуканому світі дорогоцінного антикваріату приречене на вічну «спрагу насолоди» і на колекціонування розкішних предметів мистецтва та красивих жінок, що проходять через його альков і щезають, залишаючи йому лише нудьгу та прагнення неймовірних пригод.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.