Гарді Томас «Подалі від шаленої юрми»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

«Подалі від шаленої юрми» - один з найвідоміших творів англійського письменника Томаса Гарді. Одна жінка і троє дуже різних чоловіків - чим закінчиться ця неймовірна любовна драма? Роман, який 1874 року вперше був анонімно надрукований в часопису «Cornhill Magazine» у кількох номерах з продовженням, одразу отримав неабиякий успіх і ще за життя автора кілька разів перевидавався окремим виданням. А вже 1915 року за романом було знято першу німу кінокартину. Відтоді твір адаптувався для кіно ще чотири рази, а цьогоріч нас чекає нова прем’єра з Кері Малліган у головній ролі. А тим часом ми підготували український переклад роману «Подалі від шаленої юрми».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.