Гоголь Микола «Українські повісті. Найкращіі переклади»

Комплектація книг А-ба-ба-га-ла-ма-га 1 робочий день!

Опис

До вибраного Миколи Гоголя — геніального українського письменника, який писав російською мовою і став класиком російської літератури, — увійшли найкращі переклади всіх «українських» повістей зі збірок «Вечори на хуторі біля Диканьки» та «Миргород».А саме: «СОРОЧИНСЬКИЙ ЯРМАРОК» «ВЕЧІР НАПЕРЕДОДНІ ІВАНА КУПАЛА» «МАЙСЬКА НІЧ, або УТОПЛЕНА» (переклад Максима Рильського) «ПРОПАЛА ГРАМОТА» «НІЧ ПРОТИ РІЗДВА» (переклад Максима Рильського) «СТРАШНА ПОМСТА» «ІВАН ФЕДОРОВИЧ ШПОНЬКА та ЙОГО ТІТОНЬКА» (переклад Миколи Зерова) «ЗАЧАРОВАНЕ МІСЦЕ» «СТАРОСВІТСЬКІ ПОМІЩИКИ» «ВІЙ» «ПОВІСТЬ ПРО ТЕ, ЯК ПОСВАРИВСЯ ІВАН ІВАНОВИЧ з ІВАНОМ НИКИФОРОВИЧЕМ» (переклад М.Рильського) «ТАРАС БУЛЬБА» (переклад Миколи Садовського)

Що ще купити
Конфуцій: Бесіди та судження

Конфуций

Конфуцій: Бесіди та ...
165 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.