Фіцджеральд Френсіс Скотт «Великий Гетсбі»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Френсіс Скотт Фіцджеральд (1896-1940) - американський письменник, автор багатьох романів та оповідань про покоління "епохи джазу", яскравий представник так званого "втраченого покоління". "Великий Гетсбі" - його найвідоміший роман, який став символом "століття джазу". Америка. 1925 рік, час "сухого закону" і гангстерських розбірок, яскравих вогнів і яскравого життя. Тридцятирічний Нік Каррауей приїхав до Нью-Йорка навчатися банківської справи, хоча й плекає у глибині душі мрію про письменництво. Він розпоідає читачеві про пригоду, в яку виявився втягнутим. Головним героєм оповіді стає його найближчий сусід, хазяїн великого палацу, нікому не відомий, загадковий та ексцентричний самотній молодик на ім'я Джей Гетсбі - Великий Гетсбі. Це людина, яка створила себе за рецептами американської моралі, яка дуже багата, але попри те - надзвичайно самотня. Кохання Великого Гетсбі до Дейзі стає величезною трагедією не тільки для нього...

Текст роману в цьому виданні вміщено паралельно (посторінково) українською та мовою оригіналу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.