Цвєк Дарiя «Солодке печиво»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис

Найсолодші спогади завжди родом з дитинства, а кожна мама, принаймні час від часу, хоче почастувати своїх дітей (незалежно від їхнього віку) чимось абсолютно ексклюзивним – створеним власними руками за якимось незвичайним рецептом. Ця книга буде добрим порадником у такій справі.

У трьох розділах книги – «Печиво», «Солодкі страви» та «Домашні заготівлі» – подано понад п’ятсот рецептів, у яких вказано набір продуктів і опис технологічного процесу приготування виробів з різних видів тіста, а також кремів, начинок, помадок, які використовують для оздоблення тортів, тістечок, баб, пирогів, рулетів, медівників, коржиків, бабок, кексів, мазурків, пудингів та різноманітних дрібних ласощів.

Це виданння в порівнянні з попередніми стало сучаснішим: поряд зі ступками та вінчиками тут з’явилися блендери, міксери та інші електричні кухонні прилади, а також більш звичні для читачів терміни та назви, приміром, «родзинки» замість «ізюму», «медівник» замість «медовика» тощо.

Видавництво висловлює щиру вдячність пані Зоряні Жовнірук, доньці Дарії Цвєк, за допомогу у підготовці нового видання – справжнього «солодкого бестселера», перевіреного часом.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.