Янсі Рік «5-а хвиля»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

Це війна двох світів, двох цивілізацій. Після першої хвилі чужопланетного вторгнення Земля поринула в морок. Друга хвиля — всесвітній потоп. Третя хвиля — жахлива пошесть, яку не пережило дев’яносто сім відсотків людства. А після четвертої хвилі працює єдине правило: не довіряй нікому. Шістнадцятирічна Кассі Салліван, сама-одна в пустельному ворожому світі, змушена тікати від істот, які зовні дуже схожі на людей, але мета яких — винищити останніх людей до ноги, щоб розчистити простір для себе. Як же Кассі вижити і як розшукати меншого братика — єдиного вцілілого з колись щасливої родини, якщо не можеш довіряти навіть людині, котра тебе врятувала,— загадковому хлопцю на ім’я Еван Вокер? Переклала українською Ольга Бойко.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.