Доббс Майкл «Картковий будинок»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

Перша і ексклюзивна поява міжнародного бестселера «Картковий будинок» Майкла Доббса в Україні. • Бестселер за версією USA Today • Міжнародний бестселер №1 • Найкращий політичний триллер • За мотивами книжки відзнято серіал на ВВС! • Переклад з англійської Бориса Превіра. За сюжетом книги амбітний політик керує однією з британських партій. Але посада партійного організатора його не влаштовує, і він робить все, щоб просунутися по кар'єрних сходинках. У голові Френсиса назріває чіткий план, за яким він збирається знищити прем'єр-міністра і зайняти його посаду. Але не все так просто, як може здатися на перший погляд. У гру вступає молода журналістка, яка намагається вивести змовників на чисту воду. Починаються інтриги і брудні наклепи в ЗМІ. Сам автор неодноразово заявляв про те, що книга не про політичну систему, а про людей, які живуть у незвичайному світі політики. Мета книги - дослідити людський характер, тому роман про британську дійсності читається як відображення українського сьогодення.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.