Фаулз Джон «Маг»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Своє життя, як і життя літературних персонажів, Джон Фаулз — класик сучасної літератури, англійський романіст та есеїст, один з найвідоміших письменників-постмодерністів ХХ століття — приховував від читачів за флером таємниці. Проте в інтерв’ю він із захватом згадував про два роки, які в молодості провів на грецькому острові Спеце, викладаючи у пансіоні — «грецькому Ітоні». Там розпочався його роман із Грецією, і там народився задум роману «Маг» — книжки, яка стане літературною візитівкою Фаулза, над якою він працював майже десять років, переписуючи та вдосконалюючи. Сповнений літературних і міфологічних алюзій роман — чи то філософська притча, чи то психологічний трилер, чи то історія кохання — 2003 року став 67-м серед найкращих творів усіх часів в опитуванні BBC The Big Read. Молодий оксфордський денді Ніколас Ерфе залишив у минулому невдалу військову службу, захоплення літературою екзистенціалізму, схоже на наркотик кохання до Алісон і хобі красти у великих магазинах. Він їде викладати англійську на грецький острів Фраскос, шукаючи нових вражень і сенсу життя. І знаходить там таку вбивчу нудьгу й самотність, що зупиняється за крок від самогубства. Однак усе змінюється, коли у віллі на іншому березі острова з’являється таємничий пожилець на ім’я Кончис і привиди, яких пробуджують до життя його оповідання… Що за цими фантазіями — мудрість чи безумство, манія чи розрахунок? Балансуючи на межі містики й містифікації, Ніколас бачить: сюжет спектаклю місцями гальмує, а актори за спиною режисера знизують плечима. Та у цього фарсу є мета і загадковий ляльковод, і пошуки проведуть Ерфе, як колись легендарного Орфея, такими глибинами почуттів, що розгадка засліпить, ніби сонячне світло після підземелля…

Що ще купити
Юдине дерево

Кронин Арчибальд

Юдине дерево
290 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.