Страут Елізабет «Олівія Кіттеридж»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

"Олівія Кіттерідж" - одна з найвідоміших книг Елізабет Страут. Саме за цю книгу вона була удостоєна Пулітцерівської премії, а крім того, іспанської премії Libreter і італійської Bancarella. Книга складається з 13 новел. 13 епізодів з життя мешканців невеликого містечка штату Мен. Олівія Кіттерідж - головна героїня, вчителька-пенсіонерка, з важким, жорстким характером, зі своєю принциповою думкою з багатьох питань. Ії слова уїдливі та іноді образливі. Втім, часто у своїх діях вона керується виключно щірими намірами та піклуванням про інших. У 2014 році для телевізійної мережі HBO американською режисеркою українського походження Лізою Холоденко був знятий одноіменний серіал у чотирьох частинах. Мінісеріал отримав схвальні відгуки глядачів і кінокритиків та декілька номінацій на нагороди, зокрема, Золотий Глобус, Премію Гільдії кіноакторів та вісім нагород Еmmy

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.