Селби Хьюберт «Реквієм по мрії»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
"Реквієм по Мрії" уперше був опублікований в 1978 році. Книга розповідає про долі чотирьох жителів Нью-Йорка, які, не в змозі витримати різницю між мріями про ідеальне життя і реальним світом, шукають розради в ілюзіях. Сара Голдфарб, що втратила чоловіка, мріє тільки про те, щоб потрапити в телешоу і показатися у своїй улюбленій червоній сукні. Щоб влізти в нього, вона сідає на дієту з пігулок, що змінюють її свідомість. Син Сари Гаррі, його подружка Маріон і найкращий друг Тайрон намагаються розбагатіти та вирватися з життя, яке їх оточує, приторговуючи героїном. Хлопці та самі балуються наркотиками. Життя здається ним казкою, і жоден з чотирьох не усвідомлює, що став залежний від цієї казки. Поступово стає зрозуміло, що головний герой роману - Залежність, а сама книга - маніфест тріумфу залежності над людським духом. Реквієм по все тих, хто заради ілюзії зрадив життя і втратив в собі Людину.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.