Варгас Льйоса Маріо «Скромний герой»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Маріо Варґас Льйоса (нар. 1936 р.) — всесвітньо відомий перуано-іспанський письменник, драматург, есеїст, філософ, публіцист, політичний та громадський діяч, лауреат Нобелівської премії 2010 р. У видавництві «Фоліо» вийшли друком романи Варґаса Льйоси «Витівки кепського дівчиська» та «Сон кельта». «Скромний герой» (2013) — це паралельна історія двох персонажів: ретельного й зворушливого Фелісіто Янаке, дрібного підприємця з П’юри, який стає жертвою шантажу, та Ісмаеля Каррери, успішного бізнесмена, власника страхової компанії в Лімі, котрий готує несподівану помсту двом своїм синам-неробам, які бажали йому смерті. Обидва персонажі, кожний по-своєму, є скромними героями, які намагаються взяти на себе відповідальність за свої долі, бо і Ісмаель, і Фелісіто протистоять плинові подій. Вони не є поборниками справедливості, однак підносяться над дріб’язковістю свого оточення, прагнучи жити відповідно до власних ідеа¬лів та устремлінь...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.