Паланік Чак «Створи щось. Історії, які неможливо (не) прочитати»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Чак Поланік — культовий американський письменник та журналіст, онук емігранта з України, своїм першим романом «Бійцівський клуб» здійснив справжню контр-культурну революцію. Його неповторний стиль, який сам Поланік називає «трансгресивною прозою», — це злободенність, чорний гумор на грані фолу, гротескні персонажі та шокуюча відвертість.

“Створи щось” - це збірка з 21 історії та однієї новели (деякі з них публікувалися раніше).

Поланік знову шокуватиме, і цього разу — божевільними ідеями навіть більше, ніж табуйованою лексикою. У цих оповіданнях ви будете чути тріск електричного струму, відчувати в роті солоний смак крові, бачити як наяву речі, про існування яких досі і не здогадувались. Це буде знущання над життям і смертю. І зовсім трохи лірики, такої ж чорної, як і гумор. Як завжди у Поланіка.

Одна з історій - це як попередник Бійцівського клубу, там ми побачимо Тайлера таким, якого не бачили раніше…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.