Моріарті Ліана «Таємниця мого чоловіка»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

З появою українського перекладу роману «Таємниця мого чоловіка» (The Husband's Secret) книжка відразу стала найпопулярнішою серед сучасних жінок України. Австралійська письменниця Ліян Моріарті написала трагікомедію, яка дуже близька кожній жінці. Недарма в анотації говориться, що деякі таємниці краще залишити замкненими назавжди. За рік після виходу роману в США його переклали на 40 мов. На сьогоднішній день у світі вже продано понад 3 мільйони примірників. І досі роман, який свого часу став номером один у списку бестселерів New York Times, активно розкуповується й обговорюється. «Таємниця мого чоловіка» — захопливий роман про складність стосунків, родинні таємниці, прощення, довіру і любов між близькими людьми. Ця книжка для тих, хто любить повчальні історії про життя та сімейні взаємини. За сюжетом героїня твору, Сесилія Фіцпатрик, випадково натрапляє на листа свого чоловіка Джона-Пола, якого той залишив для неї на випадок його наглої смерті. Чоловік, дізнавшись, що дружина знайшла цього листа, якого він давно хотів знищити, але не міг відшукати, просить у жодному разі його не розпечатувати. Після кількох днів вагань Сесилія, не встоявши перед спокусою, все-таки читає листа... Похмура таємниця, яку вона дізнається з нього, кардинально змінює життя і її власної родини, і людей, яких вона заледве знає.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.