Беґбедер Фредерик «Уна і Селінджер»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

Коротка історія юнацького кохання славетного автора "Над прірвою у житі" Дж. Д. Селінджера й Уни О’Ніл — дочки Нобелівського лауреата, драматурга Юджина О’Ніла й майбутньої дружини Чарлі Чапліна - під блискучим пером Бегбедера перетворюється на історію цілого життя, де змішуються пристрасть і алкоголь, радість і розчарування, війна і біль.Сім років тому Бегбедер поїхав у місто Корніш, сподіваючись поспілкуватися з самим Селінджером і записати розмови в форматі інтерв'ю. Але Джером жив відлюдником в будинку за неприступною огорожею і зовсім не бажав спілкуватися з французьким письменником. Бегбедеру пощастило: в одному з барів Корніша йому на очі потрапила фотографія Уни О'ніл. Вона і надихнула його на написання книги. Коли Селінджер вперше зустрів молоду Уну, їй було всього 15 років, він був старший за неї на 6 років. Довго їх відносини не протрималися - дівчина не захотіла обтяжувати себе союзом з літератором, вона вважала, що їй судилося бути актрисою. З кіно у неї склалося лише частково: актрисою вона не стала, але заміж вийшла за Чарлі Чапліна, ставши матір'ю вісьмох дітей. Той, до речі, був старший за дружину на цілих 36 років. Тим не менш, Селінджер так і не зміг забути Уни до самої своєї смерті.

У книзі «Уна і Селінджер» зустрічаються також Хемінгуей, Чаплін і інші знаменитості, зокрема, і сам Бегбедер.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.