Берк Колин Христиан «Різдво з першими леді»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

«Різдво з першими леді» — це книга про святкову магію, котра щороку запановує у Білому домі, про захоплюючу історію різдвяних прикрас та торжеств від Жаклін Кенеді до Мішель Обами. Ви дізнаєтесь про індивідуальний естетичний підхід до свята кожної леді – тут тема домашнього тепла та затишку Леді Берд Джонсон, яка намагалася втішити націю після трагічної смерті Джона Ф. Кенеді, і бажання Ненсі Рейґан відродити дитяче відчуття очікування чуда і «червоно-біло-синє Різдво» Лори Буш, яке було покликане згуртувати націю. Книга, яка містить багато кумедних історії і сімейних фото президентів під час святкування зимових свят, описи приготування поробок і кулінарних рецептів перших леді, може стати чудовим подарунком і послужить розвагою у святкові дні.

Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.