Цзян Жун «Вовк-тотем»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Цзян Жун (справжнє ім’я — Лу Цаишінь; нар. 1946 р.) — китайський письменник, що за свої'політичні погляди був ув'язнений 1 навіть дивом уникнув смерті. Його дебютний роман «Вовк-тотем» (2004), написаний на основі власного досвіду автора, отримав літературну премію Man Asian Literary Prize (2007) і став бестселером. Роман виходить друком мільйонними накладами і перекладений багатьма мовами світу. Китай часів «культурної революції», середина 60-х років XX століття. Чень Чжснь, представник молодої китайської інтелігенції; потрапляє у Внутрішню Монголію — одну з найвіддаленіших і самобутніх провінцій Китаю. Хлопець оселяється в юрті старого монгола Біліґа. Від нього Чень дізнається, що з давніх-давен монголи поклонялися вовку-тотему, який, за їхніми уявленнями, символізує перемогу духу над сипами стихій 1 дає можливість існувати в екстремальних умовах. Поживши серед холодного . степу, Чень Чжень поступово відкриває для себе дивовижний, але простий світ кочовиків, побудований на протистоянні людей і вовків...

Що ще купити
Поговоримо про місячні

Юми Стайнз и доктор Мелисса Кан

Поговоримо про місячні
180 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.