Малиновська Валентина «Хатха-йога Ілюстрована енциклопедія асан»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис

Йога — давня індійська культура, яка за своїм дивовижним впливом на людину не має рівних. Сьогодні, як і тисячоліття тому, йога допомагає кожному знайти свій секрет здоров’я, краси й довголіття. В «Ілюстрованій енциклопедії асан» запропонована унікальна система динамічних і статичних вправ — асан і пранаям, — а також подані докладні описи техніки їх виконання. Тим, хто практикує йогу, запропоновані понад 200 фотографій, які допоможуть зрозуміти, наскільки точно і правильно виконується та чи інша дія. Вивірена багаторічною практикою послідовна система освоєння йогічної майстерності допоможе вам не лише отримати тілесне здоров’я, але й збагатитися духовно.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.