Максвелл Джон «21 беззаперечний закон лідерства. Щоб вести за собою»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Книга визнаного міжнародного експерта з менеджменту, лідерства та тренера з особистісного розвитку Джона Максвелла у кожній новій главі розкриє зміст чергового беззаперечного закону, формуючи простий та потужний список принципів, що допоможуть досягти успіху у будь-якій галузі. Кожен з них - це також і історія людини, яка досягла чогось, або зазнала катастрофи, не дотримавшись очевидних для лідера правил: Авраам Лінкольн, що з найбездарнішого військового командира став найбільшим реформатором Америки, брати Мак-Дональд, що не могли подолати бар’єр у 15 ресторанів, Стів Возняк, який зазнав би поразки без Стіва Джобса, тендітна мати Тереза, до якої дослухалися перші особи світу. Навіть взявши на озброєння кілька з інструментів, запропонованих автором, ви зможете досягти набагато більше.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.