Льюїс Майкл «Гра на пониження. За кулісами світової фінансової кризи»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Майкл Льюїс - відомий американський письменник і публіцист, автор 13 книжок. Серія викривальних книг про Уолл-стріт принесла йому світову популярність.
Статті Льюїса публікувалися в The Wall Street Journal, The Economist, The New York Times.
Книжка Майкла Льюїса розпоповідає про чотирьох трейдерів, які переграли великі банки і заробили на світовій фінансовій кризі 2007-2009 років. Автора зацікавили загадкові збитки на ринку іпотечного кредитування, що їх безперевно зазнавали великі банки з Уолл-стріт. В атмосфері повного краху й хаосу відбувалися особисті трагедії: найкращі, найяскравіші та найегоїстичніші співробітники стали масово накладати на себе руки. Хтось повинен був зламати цю систему! Кілька трейдерів, які практично нічого не знали про облігації та іпотеки, зробили це і заробили мільярди доларів. Як? Вони змогли побачити те, чого не змогли розгледіти навіть експерти. Історія їхнього успіху читається на одному диханні.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.