Лалу Фредерік «Компанії майбутнього»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Дослідження, що вражає та надихаєПерший крок до бізнесу майбутньогоУ ТОП-20 бізнес-книжок на Amazon Фредерік Лалу — консультант та бізнес-тренер, колишній партнер McKinsey & Company — консалтингової компанії з майже столітньою історією. Його революційна, абсолютно новаторська книжка «Компанії майбутнього» вже кілька років поспіль не полишає топ-продажів на Amazon та стала справжнім проривом у світі бізнесу майбутнього. Ця книга пропонує принципово новий погляд на становлення організацій, який допоможе перейти на наступний рівень розвитку й побудувати цілісну та конкуретноспроможну компанію. Ця книжка створювалася як посібник для управлінців, які відчули, що в звичному стилі керівництва чогось бракує, тому необхідно щось змінювати. На яких принципах побудовані компанії майбутнього? Як вони працюють щодня? Що потрібно, аби створити організацію за цією новою моделлю? Чи можна трансформувати компанії, що вже існують? На реальних прикладах — і комерційних, і неприбуткових компаній — Лалу розповідає про те, як по-новому, з увагою до людей можна організовувати роботу й досягти неймовірних результатів.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.