Агус Девід «Короткий посібник з тривалого життя»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

Доктор медицини, онколог Девід Б. Агус перетворив результати своєї дослідницької роботи на практичний порадник зі здорового способу життя. На думку автора, стан здоров’я безпосередньо залежить від наших щоденних звичок. «Короткий посібник з тривалого життя» містить чіткі відповіді на низку поширених питань, що рано чи пізно виникають у кожного з нас: «З якого віку потрібно щодня приймати аспірин?», «Чи безпечні вакцини від грипу?», «Яку їжу можна назвати здоровою?», «Чому так важливо захищати свої органи чуття?», «Чи безпечні використовувані в аеропортах сканери?». Д-р Агус допоможе розробити власний план підтримки здоров’я за допомогою недорогих, а отже, доступних засобів, що базуються на застосуванні як новітніх, так і вже випробуваних розробок.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.