Ялом Ірвін «Ліки від коханя та інші оповіді психотерапевта»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Ірвін Ялом – жива легенда психоаналізу, засновник школи екзистенціальної психології, доктор медичних наук і професор Стенфордського університету, автор кількох науково-популярних бестселерів, серед яких «Ліки від кохання…» чи не найуспішніший. Реальні історії пацієнтів – одруженої жінки, чиє життя руйнує нерозділене кохання до молодого лікаря, самотньої дівчини, яка за маскою веселунки і десятками фунтів зайвої ваги приховує страх смерті, і лікаря, який, залишаючись для них зразком сили та впевненості, щиро намагається подолати власні психологічні проблеми і змінюється разом із пацієнтами. Його метод – це унікальний підхід до окремої особистості, а кожна історія – схожий на детектив пошук прихованої проблеми, з якою тепер будуть боротися двоє – лікар і пацієнт.
Ірвін Ялом – відомий американський психотерапевт, один з найяскравіших представників екзистенційно-гуманістичного напряму, автор фундаментальних праць з групової та екзистенційної психології. Але в цій книжці Ірвін виступає не лише як теоретик, але й як досвідчений практик, який вирішив поділитися з читачами найбільш цікавими історіями своїх пацієнтів.
Беззаперечний літературний дар і мужність автора, який з готовністю розкриває читачам і секрети «професійної кухні», і свої особисті прорахунки й помилки, перетворює кожну з новел книжки на захопливе читання як для професіоналів, так і для широкого кола читачів. Адже ці проблеми актуальні для всіх: біль втрати, неминучість старіння й смерті, гіркота нерозділеного кохання, страх свободи.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.