Франкл Віктор «Людина в пошуках справжнього сенсу. Психолог у концтаборі»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Сьогодні очевидно, що збалансований, динамічний розвиток мають тільки люди, які спроможні виробляти власні гармонійні, перспективні сенси. Після усвідомлення «волі до задоволення» по Фройду чи «волі до влади» по Адлеру Віктор Франкл дарує нам найбільш природний для людини принцип її існування — «волю до сенсу». Те, чого ми прагнемо, наповнює наше щоденне існування сенсом. За західною традицією це має назву «візія», або «логос» (звідки визначення Франкла «логотерапія»), за східною — «дао». Це ознака вищого покликання людини — створювати щось нове: сенси, гармонію, композиції, правила гри, де в основному законі розвитку покладено принцип корисного, створення цінності. Віктор Франкл дає можливість осмислити ці важливі принципи через історії, рефлексивні міркування, апелюючи до нашого власного досвіду. Із чітким розумінням того, що той, хто вже визрів, доріс, той візьме. Наша справа — доростати, шукати і створювати нові сенси, що і є ознакою спроможності до розвитку. Віктор Франкл дарує людству працю свого майже сторічного життя, що увиразнює в нас кращу сторону.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.