Збірник «Психологiя 101: Факти, теорiя, статистика, тести й таке iнше»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Енциклопедичне видання, що міцно тримається в топі продажів Amazon • Автор – відомий популяризатор науки та блогер • Подання матеріалу – легке, структуроване, цікаве • В книжці наведена не тільки корисна інформація, але й незвичайні факти для тих, хто цікавиться психологією Це видання – справжній путівник у світі класичної та сучасної психології для тих, хто вперше зацікавився цією наукою або прагне краще зрозуміти себе та поведінку людей. Отримати просте й розуміле пояснення складних наукових термінів, познайомитися з популярно та захопливо викладеними біографіями видатних науковців-психологів і основами їхніх відкриттів і теорій, які, власне, і сформували сучасну психологічну науку, дізнатися про класичні та скандальні наукові експерименти та безліч цікавих фактів, які були відомі лише тим, хто займається психологією професійно, допоможе читачу Пол Клейнман.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.