Гладуелл Малкольм «Спалах! Сила несвідомих думок, або Як не заважати мозку приймати рішення»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Чому іноді помиляються найповажніші експерти чи схиблюють маркетингові дослідження, а просте передчуття рятує життя? Бестселер соціального психолога та журналіста
Малколма Гладуела, автора книги "Неординарні. Історії успіху", досліджує природу миттєвих рішень, які ми приймаємо підсвідомо. Коли варто довіряти інстинктам, а коли слід бути обережними? Як навчитися контролювати перші враження, щоб досягти успіху у справах чи особистому житті?
Захопливі історії з життя експертів та провідних менеджерів Coca-Cola, нью-йоркських поліцейських та керівника військових навчань у Перській затоці, розробників етикеток, які впливають на оцінку покупцем смаку товару, та психологів, котрі передбачають тривалість шлюбу, - у бестселері про прийняття миттєвих рішень!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.