Сухенко Тамара «Як обрати професію майбутнього?»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Тамара Сухенко народилася в 1971 році в м Звенигородці Черкаської області. З відзнакою закінчила Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, отримала дві освіти - історичне і психологічне, кандидат історичних наук. Більше 10 років працювала в сфері комунікацій - PR- директором в міжнародному рекламному агентстві, а потім в проектах IFC (World Bank Group). З 2010 року практикує як психолог, коуч, фасилітатор. Створила авторські тренінги з тайм-менеджменту і вибору професії. Консультує клієнтів з питань кар'єри, розвитку компетенцій, коучингових підходів в управлінні. Допомагає впроваджувати зміни в організаціях, проводить стратегічні сесії для компаній, громадських організацій і населених пунктів. Цивільний активіст, один із драйверів арт-села Бобриця. Підтримує сільські бібліотеки. Мама дорослих синів - 18 і 23 років. У вільний час доглядає за садом і подорожує - відвідала більше 40 країн.

Цей методичний посібник став результатом п'ятирічного досвіду тренінгів щодо вибору професії. У ньому пропонується покроковий алгоритм, що пояснює, як розширити знання людини про себе і про світ професій для того, щоб зробити усвідомлений професійний вибір. Численні коучингові питання в виданні дозволяють читачеві крок за кроком шукати відповіді і всередині себе, і зовні.

У нашому динамічному світі термін життя професій скорочується, з'являються нові професії та спеціальності. Автор пропонує формули утворення професій, запрошуючи читача не тільки поспостерігати за процесом, а й стати його учасником. Книга буде цікава підліткам, студентам, психологам, тренерам, вчителям, батькам, а також усім тим, для кого є актуальним питання зміни професії або напряму діяльності. Видання може використовуватися і як посібник для самостійної роботи, і як методичний матеріал до тренінгу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.