Кузьо И. «Теоретична механіка»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Підручник «Теоретична механіка» є частиною проекту видавництва «Фоліо» та Міністерства освіти і науки України з видання базових підручників для студентів вищих навчальних закладів. У реалізації проекту брали участь педагогічні та наукові колективи провідних навчальних закладів України, причому підручник є результатом спільної праці представників різних ВНЗ нашої країни і втілює передовий досвід, накопичений цими колективами. Пропонований підручник складається з трьох частин: статики, кінематики та динаміки. Головним завданням авторського колективу була систематизація теоретичного матеріалу і роз'яснення фізичної суті законів, теорем та основних понять механіки. Після кожного розділу наведено приклади розв'язування задач, в яких проілюстровано застосування основних теоретичних положень відповідного розділу. Видання буде корисним студентам всіх форм навчання як за повною, так і за скороченними програмами з теоретичної механіки, а також аспірантам, викладачам, інженерам.

Що ще купити
Сучасний англо-український та українсько-англійський словник

Зубков М.

Сучасний ...
306 грн.
Купити
Буквар для дошкільнят: Читайлик. Великий формат

Федиенко Василий

Буквар для дошкільнят: ...
264 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.