Вайльд Оскар «The Picture of Dorian Gray»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис

“Портрет Доріана Грея” – єдиний роман Оскара Уайльда, який був опублікований в 1890 році. Драматична, парадоксальна, інтригуюча історія Доріана Грея, ставшого жертвою власного бажання вічного життя, досі залишається магнетично привабливою як для читачів, так і для режисерів. Інтрига роману побудована на мотиві договору з дияволом, у котрому задіяний магічний портрет, який відіграє у долі героя рокову роль. В один із днів художник написав портрет молодого і прекрасного Доріана Грея. В цей портрет закохується сам Доріан. Юний красень, милуючись власним зображенням, не може звільнитися від думки, що портрет завжди буде мати те, чого він безумовно позбудеться, – молодості.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.