Кокотюха Андрій «Адвокат iз Личакiвської»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Ретрокнига «Адвокат із Личаківської» переносить читача на початок ХХ століття, а саме 1908 рік та розповідає про молодого киянина Клима Кошового, який дивом вирвався з тюрми й тікає від переслідувань царської влади до Львова. Але й тут йогозаарештовуєполіція — біля трупа відомого адвоката Євгена Сойки. Покійниймав у містісумнівнихдрузів та могутніхворогів. Самогубство — чивбивство? ПошукиістиниводятьКошовоготемнимилабіринтамильвівськихвулиць. На шляху — зухвалібатяри, міськікримінальнікоролі та російськітерористи-бомбісти. А щеполіцейськийкомісар Марек Віхура, в якого Клим постійноплутаєтьсяпід ногами. ПравдаприголомшитьКошового та його нового відданого друга Йозефа Шацького. Й назавждизмінить долю загадкової та впливовоїкрасуніМагди Богданович...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.