Олендий Олеся «Гніздо горлиці»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Два роки далеко від рідного дому. Подвійне життя і одна правда — мовчазна правда українки в Генуї, чужинки на чужій землі… Її ДРУЖБУ стерто зі світу, де балом заправляють гроші. Її КОХАННЯ набуло обрисів трикутника. Її СКАРБ — неконвертована валюта жінки при надії. Скільки пригод вестимуть її до мудрості, якої годі й шукати за горами та морями? Мудрості, яка звила гніздо під дахівкою її старої буковинської садиби. Сповнений віри, любові й сподівань, цей роман створений за сценарієм до україно-італійської кінострічки, що отримала відзнаку «Найкращий український повнометражний фільм» на Одеському кінофестивалі влітку 2016 року. Історії тисяч заробітчанок — у долі сорокарічної Дарини, яка повертається з Італії до рідного села на Буковині…

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.