Афонин Александр «І весь цей незбагненний світ»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Олександр Афонін - людина, яка пише все своє життя. Він відомий своїми науковими статтями та полемічними публікаціями, що стосуються ролі книги у забезпеченні формування людської особистості, розвитку держави, стосунків української влади і книжкового середовища. Водночас він автор чотирьох збірок поезій - "Дзеркало душі", "А я залишаюся в літі...", "Я - лучик на твоей ладони", "Гортаю днів сторінки соковиті...", - які вийли друком у видавництві "Фоліо". Коли гортаєш сторінки нової поетичної книжки Олександра Афоніна, помічаєш, як він кожним віршем немов би переконує: "Не вірте тому, хто каже, що життя - це проза. Життя - це поезія!" І раптом відкриваєш для себе світ, ні, не авторський, а свій власний, такий простий і буденний, але раніше ти чомусь його не бачив так зблизька. І починаєш відчувати смак власного життя, розрізняти барви й найтонші відтінки. І тобі вже хочеться обійняти й захистити весь цей неповторний, полум'яний, незбагненний і неосяжний, але такий крихкий і вразливий навколишній світ...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.